Vanilmix

Směs pro přípravu pudingového krému VANILMIX. Používá se jako puding zastudena. Nemusíte vařit a čekat než vychladne. Jednoduše smícháte s vodou a vešleháte do utřeného másla.

Základní dávkování:

100 g Vanilmixu a 300 g vody - zamícháme a necháme cca 10 minut odstát, vznikne vanilkový pudink, se kterým můžeme dále pracovat. Můžeme použít jako náplň do pečených zákusků nebo přidáním másla vyšleháme máslový krém. Pokud k Vanilmixu přidáme hned kakao, vznikne výborný kakaový pudink. Po přidání rumu či rumového aroma lze použít na náplň věnečků z odpalovaného těsta.

Máslový krém z Vanilmixu: vyšleháme 250 g másla a postupně vešleháme připravený Vanilmix (ze 100 g Vanilmixu+300g vody).

Šleháme dohladka.

Složení: cukr, modif.škroby, suš.plnotučné mléko, suš.syrovátka, želírující látky, kypřící látka, laktoza, rostl. a mléčné bílkoviny, rostl. a živočiš.tuky, suš. kukuřičný sirup, barvivo E160a, přírodní vanilka. Směs skladujeme v suchu do 25 °C.

Alergeny: mléko a výrobky z něj (včetně laktozy), stopové prvky soji

Koupíte  ZDE:

Podobným způsobem můžete použít i EMILY CREAM