OCHUCOVACÍ PASTY
Ochucovací pasty jsou vynikající pro ochucení a obarvení krémů, šlehaček a cukrářských těst, náplní, polev i dekorací. S ochucovacími pastami rychle a jednoduše vytvoříte širokou řadu odlišných dezertů, cukrářských i některých pekařských výrobků. Od slavnostních dortů a moderních zákusků po jemné pečivo polévané fondánem.
V cukrářské výrobě mají široké uplatnění, přidávat je můžete do těst, šlehaček, krémů, marcipánu, fondánu, čokolády i nátěrových gelů. Ve šlehačkových či tukových krémech můžete pasty navíc kombinovat
Pasty výrobkům dodávají na atraktivnosti, mají příjemnou chuť a krásnou barvu.
Dobře se s nimi pracuje, jsou polotekuté a dávkují se dle druhu 1% - 4% na 1 kilo cukrářské hmoty - nebo dle chuti.
Koupíte ZDE: