Karina MOCCACINO
Karina Moccacino je již připravená sypká směs určena pro výrobu kávového zrna, ale i pro výrobu různých dezertů a cukrářských výrobků. Dále ji můžete použít k ochucení a ztužení lehkých cukrářských krémů připravených ze živočišné šlehačky, rostliných krémů nebo másla. Stačí tenká vrstva a výrobek dostane luxusní kávovou chuť a vůni.
Se směsí KARINA Moccacino si výrazně usnadňíte výrobu Kávového zrna i dalších kávových dezertů.
Postup na přípravu šlehačkového kávového krému
Kariny Moccacino: 1000 g
Voda pitná do Kariny: 500 g
Šlehačka nebo rostlinný krém: 2000 g
- Směr smíchejte s vodou a nechte 15 minut bobtnat.
- Mezitím si vyšlehejte šlehačku.
- Poté přimíchejte kávovou směs Karinu a vše společně vyšlehejte do hladkého krému.
Klikněte ZDE: